Vstopna stran / Portal

  Domov O katalogu Pomoč
 
 
Išči v tem katalogu

Po osnovnih podatkih


Po področjih delovanja


Po strojni opremi


Po programski opremi


Po storitvah


E - slog

KATALOG ZDRUŽENJA ZA INFORMATIKO IN TELEKOMUNIKACIJE
MIŠKA D.O.O. Zadnja sprememba : 5.5.2014 

Matična številka:

 5539927
Ulica in številka:

 LETALIŠKA CESTA   32
Pošta:

 1000   LJUBLJANA
Telefon:

 059209450
Telefaks:

  01 520 51 85
Elektronski naslov:

 info@miska.si
WWW naslov:

  www.miska.si
Ime direktorja:

  g.  BOŠTJAN in BREDA GRUDEN
Število zaposlenih:

 14
Velikost:

 mala
Glavna dejavnost (po SKD):

 62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Davčna številka:

 59251069
Leto ustanovitve:

 1992
Kratek opis podjetja:

 Podjetje Miška, katerega začetki segajo v leto 1991, je od leta 2007 del Skupine FMC. Osnovna dejavnost ostaja usmerjena na področje organizacije in izobraževanja ter varnostnih rešitev, s čimer zapolnjujemo celovitost ponudbe celotne Skupine FMC. S strokovnim kadri in prilagodljivimi rešitvami zagotavljamo kvalitetne storitve na področjih naše dejavnosti.
Glavna področja delovanja:

Storitve s področja varnosti IKT Osnovna dejavnost podjetja je zagotavljanje varnostnih in kriptografskih rešitev v komunikacijskih in informacijskih sistemih. V okviru te dejavnosti izvajamo svetovanje, inženering, prodajo, izgradnjo in vzdrževanje.

Podjetjem svetujemo in pomagamo pri izdelavi posnetka stanja, analize tveganja, izbiri varnostne in kriptografske opreme. Nudimo celovite varnostne in kriptografske rešitve za zaščito prenosa glasovnih, video in podatkovnih informacij.Cilj podjetja je postati eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji na področju varnostnih in kriptografskih rešitev.

"Zagotavljanje varnosti je eno najpomembnejših vprašanj današnje dobe. Vse številčnejši vdori v omrežja, zlorabe in kraje podatkov ter odtujitve opreme nas opozarjajo na ranljivost Komunikacijskih in Informacijskih Sistemov (KIS), ter nas silijo v razvoj in izgradnjo varnostnih in kriptografskih rešitev, s katerimi se lahko pred takšnimi neljubimi dogodki ubranimo."
Drugo IZOBRAŽEVANJE IN ORGANIZACIJA Naši začetki izhajajo iz didaktičnega izobraževanja, izvedenega na drugačen, uporabniku prijazen in sodoben način. Takšen pristop smo z razvojem podjetja razširili tudi na druga področja svojega delovanja. Z združitvijo s podjetjem FMC smo postali organizatorji in izvajalci vrste računalniških in drugih računalniško podprtih izobraževanj. Dejavnost smo razširili tudi na področje organizacije in vodenja projektov, uporabe najnovejše učne tehnologije, razvoja programskih rešitev ter svetovanja pri uvajanju sistemov kakovosti. Vseskozi ostajamo zvesti svojemu poslanstvu: izobraževanje po meri naročnika na drugačen, prijazen in sodoben način. To omogočamo s kakovostnimi kadri, z najsodobnejšo učno tehnologijo (interaktivne table s pripadajočimi dodatki, mobilna učilnica) in na uporabniku prijazen način (z majhnimi skupinami, s podporo asistentov). Naš cilj je izboljšati znanje in uporabnost znanj naših udeležencev tako, da jim ponudimo prilagojeno rešitev in jih interaktivno vključimo v izobraževalni proces. Naša vizija je postati vaš dolgoročni partner na področju izobraževanja, ponuditi drugačno in zanimivo učenje ter biti prvi pri uvajanju novih učnih tehnologij. Postati želimo razvojno in svetovalno podjetje ter nadgraditi storitev izobraževanja z novimi učnimi tehnologijami, spletnimi rešitvami ter računalniškimi in didaktičnimi e-vsebinami.

Strojna oprema:

Druga strojna oprema Interaktivne table
Glasovalne naprave
Kriptografske naprave

Programska oprema:

Druga programska prema Didaktične igre
Komunikator
Program za varno brisanje podatkov

Storitve:

Svetovanja svetovanje o rač., izobraževanje s področja računalništva, servis računalnikov.
Svetovanja Uvajanje sistema kakovosti in varovanja informacij
Svetovanje o varnostnih rešitvah
Svetovanje pri izgradnji varne sobe in vzpostavitvi upravnega območja
Izobraževanje Izobraževanja s področja računalništva (Apple, Adobe, Microsoft, AutoCad...) Izpitni center Prometric Izobraževanja po meri naročnika Individualna izobraževanja


Pripravi stran za tiskanje
Podjetje v drugih virih GZS

BORZA ZNANJA ZIT Prikaži
Register Prikaži
Sloexport Prikaži

Anketa


Združenje za informatiko in telekomunikacije


   
  5.5.2014
MIŠKA D.O.O.

10.4.2014
ADACTA D.O.O., LJUBLJANA

18.12.2012
ABITO, d.o.o.

12.11.2012
CORES, D.O.O., KRANJ

21.1.2011
BILAZ D.O.O.

 


Na vrh...